Flag Counter






 



אמבטיית מרשמלו שוקולד:
צריך מרשמלו שיפוד עץ וכמובן שוקולד
לוקחים מרשמלו ונועצים אותו בשיפוד העץ ולבנתיים ממסים שוקולד לבסוף לוקחים את המרשמלו וטובלים אותו באמבטיית השוקולד לבסוף אפשר להוסים סוכריות צבעוניות,פטיבר מפורר וכל אמצעי קישוט שנראה הגיוני ולשימוש כקישוט!!! 




מתכון לבראוניז:

כמות: תבנית בגודל 27X33 ס"מ 

חומרים: 
250 גרם שוקולד מריר 
250 גרם חמאה 
4 ביצים בטמפ' החדר 
½1 כוסות (300 גרם) סוכר 
6 כפות (60 גרם) קקאו 
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח 
½ כפית מלח 
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, לקישוט 

שלבי ההכנה: 
1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. 
2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. 
מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה. 
3. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 
4. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. 
5. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים. 


אופן ההכנה

מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה גדולה ומוסיפים את הסוכר. 

טורפים את הביצה בקערה נפרדת, מוסיפים את החלב, 2 כפות שמן ותמצית הוניל. 

מערבבים היטב...מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח ובוחשים היטב עד שהקמח נרטב ומתקבלת בלילה נוזלית די סמיכה. 

משמנים מחבת במפית נייר טבולה בכפית שמן ומחממים בחום בינוני גבוה. 

מודדים מנות בלילה במצקת או בספל קטן, יוצקים למחבת החם.כאשר על הפנקייק'ס מתחילות להיות בועות גדולות הופכים אותם לצד השני, ממשיכים לטגן עד שהצד השני משחים. 






מתכון לעוגת שוקולד:


3 ביצים 
1 כוס סוכר 
1 כוס מים רותחים 
1 כוס שמן 
2 כוסות קמח תופח 
2 שקיות סוכר וניל 
1/4 1 כוסות אבקת שוקולית 

אופן ההכנה: 
להקציף חלבונים + 1 כוס סוכר 
להוסיף לקצף את כל יתר החומרים ולערבב היטב 
בסוף להוסיף את כוס המים החמים 
יש לשמן תבנית ולאפות ב 180 מעלות 


המלצה על ציפוי שוקולד בסיסי 


חומרים 
שמנת מתוקה 
200 גרם שוקולד מריר 

אופן ההכנה 
להרתיח על אש קטנה ולערבב תוך כדי רתיחה 
יש לשפוך על העוגה את הרוטב החם ולהמתין עד שיתקשה 





מתכון לארטיק:
חומרים ל-6 שלגונים 

2 כוסות מים 
4 כפות סירופ מרוכז (פטל או כל סירופ אחר שאתם אוהבים) 
1 כף מיץ לימון 


אופן ההכנה 

מערבבים בקערה את כל החומרים, יוצרים מהמשקה לכוסות או גביעים מפלסטיק (לא ממלאים עד הסוף כי המים מתפשטים כשהם קופאים) שמים בתוך כל כוס מקל מעץ או כפית פלסטיק ומעבירים את הכוסות להקפאה עד שהשלגונים מוצקים. 

כאשר השלגונים קפאו, ניתן להוציא אותם מהכוס ביתר קלות על ידי שטיפה תחת מי ברז או טבילה מהירה במים חמים.  





מתכון לפנקייקים:


1 כוס קמח 
2 כפיות אבקת אפייה 
2 כפות סוכר 
1 ביצה 
שלושת רבעי כוס חלב 
2 כפות שמן 
1 כפית תמצית וניל 
סירופ מייפל/ סירופ שוקולד 

מתכון עוגיות שוקולד ציפ:
2 וחצי כוסות קמח 
2 ביצים 
1 חב' מרגרינה מומסת 
2 כפית אבקת אפיה (או 1 כפית אבקת אפיה וחצי כפית סודה לשתייה) 
1 כפית וניל 
1/2 כפית סודה לשתייה 
1 כוס סוכר לבן 
1/2 כוס סוכר חום 
1 כוס שוקולד-צ'יפס 

אופן ההכנה 

בקערה לערבב את כל החומרים בצורה טובה,ליצור עיגולים קטנים ובעזרת כף לשטח אותם, לאפות בתנור בחום בינוני עד שהעוגיות מזהיבות ונעשות פריכות.מתכון מאוד קל להכנת יופי של עוגיות שוקולד צ'יפס העוגיות הנפלאות האהובות כל כך על הילדים , המתכון מהיר וקל להכנה, מומלץ להכין כמות גדולה ולשמור את העוגיות בקופסא בארון 

:iconpd-inc:


 
ביצה בקן 

כמות: 6 מנות 


מצרכים:
6 פרוסות לחם 

1 כפות מרגרינה 

6 ביציים 

כפית מלח 



שמים את הלחם על צלחת או קרש חיתוך, ובעזרת כוס (או חותך עוגיות) עושים חור עגול במרכז כל פרוסה. מחממים את המרגרינה במחבת, מטגנים את פרוסת הלחם מצד אחד עד שיזהיבו והופכים לצד השני בעזרת מרית. 

פותחים כל ביצה לקערית ושופכים לתוך החורים שבפרוסות. מכסים את המחבת במכסה וממשיכים לטגן כ-5 דקות, עד שהביצים עשויות. 

ושמים בצלחת. חוזרים על הפעולה עד שכל הפרוסות מוכנות. 

מוסיפים מעט מלח על הפרוסה ואוכלים. 







מתכון לקרמבו בבית 

20-30 עוגיות עגולות ודקות במידת האפשר 
חבילת שמנת מתוקה / שמנת פרווה להקצפה 
כף אבקת סוכר 
3-4 חבילות שוקולד מריר / שוקולד לבן 
שלוש כפות שמן 

הכנה 
מסדרים את העוגיות על מגש. מקציפים את השמנת במהירות בינונית עד שהיא נוקשה במקצת. מוסיפים את אבקת הסוכר ואת הטעם הרצוי לשמנת (ראו מטה) ומקפלים בעדינות רבה. מעבירים לשק זילוף, ומזלפים על גבי העוגיות בצורת ספירלה. מעבירים את המגש למקפיא לשעה. 
ממיסים את השוקולד השבור לקוביות בתוך כוס במיקרוגל למשך 10 שניות, מערבבים היטב, מחזירים למיקרוגל ל-10 שניות נוספות ומערבבים שוב. חוזרים על הפעולה פעם אחת נוספת אם יש צורך. מוסיפים שמן (כדי ליצור ציפוי דק בדומה לקרמבו התעשייתי). 
מוציאים את המגש מהמקפיא, ובעזרת מברשת קטנה מצפים את הקרמבואים בציפוי דק מאוד של שוקולד. ממיסים עוד שוקולד לפי הצורך. מעבירים למקרר עד שהציפוי מתקשה.



 מתכון לכדורי קורנפלקס
•100 גרם קורנפלקס 
•1 כפית וניל 
•75 גרם חמאה מומסת 
•1 כף קקאו 
•1 כף מים 
•3⁄10 כוס סוכר 
הוראות 
יש לשבור את הקורפלקס לחתיכות קטנות. להוסיף את כל יתר החומרים. כדאי להיעזר בקערית מים תוך כדי לישת הכדורים. מומלץ לצפות בנוטלה וקוקוס או בנוטלה וסוכריות או רק בשוקלד.



מתכון לסופגניות:
350 גרם קמח תופח (חבילה קטנה של קמח) 

2 ביצים 

גביע שמנת חמוצה או יוגורט, ומי שממש מתעקש- כן, גם אשל. 

¼ כוס סוכר 

קורט מלח 

שמן לטיגון עמוק 

אבקת סוכר לזרות מעל 

מערבבים את כל החומרים, מחממים שמן עמוק בסיר, כשהשמן חם מאוד, לקחת כף גדושה מהתערובת ולהעביר בזהירות לשמן. לטגן כל סופגניה משני הכיוונים עד שהן מזהיבות. להוציא בעזרת כף מחוררת ולהניח על נייר סופג. 

לפזר אבקת סוכר מעל ולאכול! 



שניצלונים 

כמות: 6 מנות 


מצרכים:
6 פרוסות חזה עוף 

1 כפית מלח 

½ כפית פלפל 

1 כפית כמון 

1 כפית אבקת שום 

1 כפית אורגנו 

2 ביצים 

2 כפיות חרדל 

9 כפות פירורי לחם 

6 כפות שמן 



פורסים את פרוסות חזה העוף על הקרש וחותכים אותם לחתיכות קטנות (אפשר כל פרוסה לחתוך ל-4 שיהיה קטן אבל לא מדי). 

בצלחת עמוקה טורפים את הביצה ושמים את החרדל. בצלחת עמוקה נוספת שמים את פירורי הלחם, אורגנו, אבקת שום, כמון, מלח ופלפל, מערבבים הכל ביחד. 

מחממים שמן במחבת וכאשר השמן מתחיל לרתוח מתחילים בעבודה, לוקחים כל חתיכה של שניצלון טובלים בצלחת של הביצה ומיד בצלחת השניה של הפירורי לחם. מטגנים עד שהצד התחתון משחים ואז הופכים לצד השני. כ-7 דקות כל צד.

ממשיכים בעבודה עד שכל השניצלונים מוכנים. 



מומלץ כאשר מוציאים את השניצלון מהמחבת להשים אותו על צלחת או קרש עם נייר סופג, בכדי שיספוג את השמן של הבישול 



 

כריכונים מקושטים 

כמות: 6 מנות 


מצרכים:
2 כפות מרגרינה 

1 כפית חרדל 

4 פרוסות לחם 

עגבניה 

מלפפון 

זיתים שחורים 





מערבבים היטב את המרגרינה עם החרדל ומורחים על פרוסת הלחם. חותכים חתיכות גמבה, שיהיו דומות לפה מחייך. פורחים את המלפפון לפרוסות דקות. 

רעיון לקישוט - פרצוף – מניחים על כל פרוסה שתי עיניים מחצי זית שחור לכל עין, פה מחייך מעגבניה ושערות מחתיכות קטנות של מלפפון, פרוסות קטנות ודקות.. 

אפשר לקשט בכל רעיון שתרצו. 

ניתן לחתוך את פרוסות הלחם לצורות, עם חותכן עוגיות או סכין. 






ארוחת הבוקר הכי הכי !! 

תמיד רציתם להכין ארוחה לעצמכם ? 
ארוחת הבוקר הכי טובה !! :) 

מה עומדים לעשות ? 
-סלט
-מיץ תפוזים
-חביתה \כריך


מצרכים : 
לסלט : 
3\2 מלפפונים
2עגבניות
גמבה
קערה
כרש חיתוך 
ותוספות לפי רצונכם 

למיץ תפוזים : 
1 \ 2 תפוז לסחיטה

או בקבוק מיץ תפוזים טבעי 

לחביתה :
ביצה 
מחבט 

אופן ההכנה : 
לוקחים את קרש החיתוך וחותכים את המלפפונים העגבניות והגמבה (והתוספות..)
ומעבירים לקערה. לוקחים את התפוז וסוחטים אותו (בכל דרך עם הידיים עם מסחטה...)
ומעבירים אותו לבקבוק -(דלגו על שלב זה עם יש לכם בקבוק מיץ תפוזים במקרר בביתכם )
לאחר מכן שברו את הביצה אבל שיצא טוב
חובה להעזר במבוגר בשלב זה : הכניסו את הביצה למחבת וחכו כ- 10 \ 7 דקות 




מתכון לכדורי שוקולד:
500 גרם ביסקויטים שבורים 
100 גרם מרגרינה 
100 גרם שוקוד מריר 
3/4 כוס סוכר 
כוס מים 
חצי כוס אבקת קקאו 
2 כפיות תמצית רום 


אופן ההכנה 

ממיסים את המרגרינה, השוקולד, המים והסוכר על האש בסיר קטן על אש נמוכה עד היווצרות תערובת חלקה, מוסיפים 2 כפיות תמצית רום. 

בקערה אחרת מפוררים את הביסקויטים עד שיתקבלו חתיכות קטנות. 

שופכים על הביסקויטים השבורים את התערובת מהסיר. משהים 10 דקות את הנוזל על הביסקויטים. 

לאחר מכן יוצרים כדורים קטנים ומניחים על משטח, מגש או צלחת... 

וטובלים בקוקוס, סוכריות צבעוניות או שברי ביסקויטים. 






מתכון לעוגיות שוקולד ציפס:

2 וחצי כוסות קמח 
2 ביצים 
1 חב' מרגרינה מומסת 
2 כפית אבקת אפיה (או 1 כפית אבקת אפיה וחצי כפית סודה לשתייה) 
1 כפית וניל 
1/2 כפית סודה לשתייה 
1 כוס סוכר לבן 
1/2 כוס סוכר חום 
1 כוס שוקולד-צ'יפס 

אופן ההכנה 

בקערה לערבב את כל החומרים בצורה טובה,ליצור עיגולים קטנים ובעזרת כף לשטח אותם, לאפות בתנור בחום בינוני עד שהעוגיות מזהיבות ונעשות פריכות.מתכון מאוד קל להכנת יופי של עוגיות שוקולד צ'יפס העוגיות הנפלאות האהובות כל כך על הילדים , המתכון מהיר וקל להכנה, מומלץ להכין כמות גדולה ולשמור את העוגיות בקופסא בארון





מתכון לחם מטוגן :

כמות: 6 מנות 



3 ביצים 

½ כוס חלב 

6 כפות סוכר 

½ 1 כפית תמצית וניל 

6 פרוסות לחם 

½ 4 כפות שמן 





טורפים את הביצים בתוך קערה, מוסיפים חלב, סוכר ותמצית וניל, ומערבבים היטב. טובלים כל פרוסת לחם כך שתירטב משני הצדדים. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית. ומניחים בזהירות את פרוסות הלחם. מטגנים כל פרוסה כ-5 דקות, עד שהצד התחתון משחים, הופכים את הפרוסות במרית ומטגנים עד שגם הצד השני משחים. 

ממשיכים בפעולה עם כל פרוסות הלחם. 

מוסיפים מעט סוכר על הפרוסה ואוכלים. 





מתכון לארטיק מוס שוקולד:

מוס: 
300 גרם שוקולד מריר 
300 מ"ל שמנת מתוקה 
600 מ"ל שמנת מתוקה 

ציפוי: 
500 גרם שוקולד מריר 
50 גרם חמאת קקאו (ניתן להחליף בשמן רגיל) 

אופן ההכנה 

1. ממיסים בקערה מעל בן מרי (קערה מעל סיר מים) 300 ג' שוקולד מריר ו-300 מ"ל שמנת מתוקה. 

2. מקציפים 600 מ"ג שמנת מתוקה לקצף רך. 
מעבירים מעט מהשמנת המוקצפת לשוקולד המומס כדי שהשוקולד לא יהיה חם מידי ומקפלים את השוקולד לשמנת המוקצפת בתנועות קיפול עדינות. 

3. מוזגים את המוס שנוצר לכוסות פלסטיק חד פעמיות ושמים באמצע מקל ארטיק. 

4. מכניסים להקפאה למשך הלילה. 

5. כאשר הארטיקים קפואים מכינים את הציפוי. ממיסים את השוקולד עם חמאת קקאו (או שמן) ושופכים לכלי עמוק. חותכים את כוס הפלסטיק, משחררים את הארטיק וטובלים בציפוי. 

אפשר לקשט את הארטיקים המצופים בסוכריות צבעוניות, אגוזים, קוקוס וכד'. את הארטיקים המוכנים שומרים במקפיא 





מתכון מאפינס תפוחים:

2 וחצי כוסות תפוחים , קלופים וחתוכים לקוביות 
2 ביצים , מוקצפות 
3/4 כוס סוכר 
2 כוסות קמח 
1/2 כוס שמן צמחי 
2 כפיות תמצית וניל 
3/4 כוס צימוקים - אם יש 
2 כפיות אבקת סודה 
2 כפיות קינמון 
1/2 כפית מלח 
כוס אגוזי מלך , קצוצים 
כלים: 
תבנית שקעים למאפינס, משומנת או מרופדת 




בקערה בינונית מערבבים את קוביות התפוחים עם הסוכר. 

מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס). 

בקערה גדולה שמים את הביצים, השמן והווניל, ומערבבים היטב במקצף ידני. 

מנפים יחד את הקמח, אבקת הסודה, הקינמון והמלח. 

מוסיפים את תערובת התפוחים לתוך תערובת הביצים, ומערבבים היטב. מפזרים את תערובת הקמח מעל תערובת התפוחים, ומערבבים. 

מפזרים את הצימוקים והאגוזים מעל התערובת, ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת (התערובת תיראה כבדה מאוד). 

מעבירים לתוך השקעים שבתבנית בעזרת כף, וממלאים אותם כמעט עד הסוף. 

אופים במשך 35-25 דקות, או עד שקיסם הננעץ פנימה יוצא נקי. 
מגישים חם. 




כל הזכויות לאתר שמורות לבעל האתר ולו בלבד ,אם ראיתם חומר פוגע אנא דווחו לנו ונורידו , האתר נבנה על ידי יו-יו בניית אתרים בחינם כנסו ובנו לכם אתר בחינם שייך ליו-יו אתר פנאי לילדים ונוער האתר שיש בו הכל
דיווח על אתר
משחקים | אתרים לבנות | משפטים לפייסבוק | סרטונים מצחיקים | רקעים | בדיחות | משחקים יפים | משחקי בנות | משחקים לאייפון | משחקים חינם | חיפוש משחקים | משחקים וירטואלים |
משחקי דפדפן | דפי צביעה | עולם הדוגמניות | קונטר סטרייק | אתרים לילדים | 250 משחקים | עולם המשחקים | באבלס | תמונות מצחיקות | סטטוסים לפייסבוק | טריוויה | קטנטנים | 200 משחקים | משחקי בנים |