קרדיט למשתמשי פורום יוי!


פחזניות עם קרם שוקולד ורוטב וניל

מיצרכים:
1 כוס מים
1 כוס חלב
50 גרם חמאה
1כפית סוכר
1 כפית מלח
300 גרם קמח
4 ביצים

לקרם שוקולד:
1 מיכל שמנת מתוקה
1כפית של תמצית וניל
150 גרם גרם שוקולד מריר משובח,שבור
לקוביות

הופן ההכינה(ארוך אבל טעם)

מכינים את קרם יום מראש:שמים בסיר קטן את השמנת,תמצית הוניל
והשוקולד,ומביאים לרתיחה.מבשלים תוך בכישה עד שהשוקולד נמס
לגמרי לתערובת יחידה.מחסים ושומרים במקרר למשך הלילה.
מקפיצים את תערובת השוקולד,עד שמיתקבלת "קצפת" שוקולד יציבה.
מכניסים לסקית זילוף אם פייה משוננת,ושומרים במקרר.
שמים בסיר את המים,החלב והחמאה,הסוכר והמלח,ומביאים לרתיחה.
כשפומיסיפים את הקמח ומבשלים תוך בחישה על אש בינונית,עד שהבצק
מתקשה ונפרד מדופנות הסיר.
מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך בחישה,עד שהן
ניבלעות בבצק.מצננים מעט.מחממים תנור לחום בינוני-גבוה(190 מעלות
צ.)משמנים את תבנית האיפיה.
מעבירים את הבצק לשקית זילוף אם פייה רחבה,וזולפים עיגולים קטנים
(כ-3 ס"מ)אל התבנית.אופים כ-12 דקות,עד שהפחזניות שחומות דיין.
צןציאים מהתבנית ומצננים.
חוצים את הפחזניות לרוחבן.זולפים את חלקן התחתון מקרם שקוקולד,
ומניחים עליו את החלק העיליון של הפחזנית

החומרים

כוס שבבי סויה
שתי כוסות מים רותחים
1 בצל
כפית שום כתוש
כף סוכר
כף אבקת מרק פרווה
1 גזר
4 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות
2 כפות עשבי תיבול (בזיליקום, אורגנו וכד')
שמן לטיגון

ההכנה

משרים את שבבי הסויה בשתי כוסות מים רותחים.


מוסיפים לשבבים את אבקת המרק, את רסק העגבניות ואת הסוכר, ומערבבים.


מגררים את הגזר בפומפייה, וקוצצים את העגבניות ואת הבצל.


מטגנים במחבת עמוקה את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום ואת הגזר ומערבבים.


מוסיפים למחבת את תערובת השבבים ומערבבים.


מוסיפים את העגבניות ואת עשבי התיבול ומערבבים. מוסיפים מעט מים במידת הצורך, עד לקבלת רוטב סמיך.


מגישים על צלחת ספגטי חם



2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
כוס פתיתי שוקולד (שוקולד צ'יפס)
כוס סוכר
¼ כוס שמן
כפית תמצית וניל
3 בננות בשלות
150 גרם טופו מפורר

ההכנה

מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ופתיתי השוקולד.


מערבלים במעבד מזון או בבלנדר את הבננות, השמן, הסוכר, תמצית הוניל והטופו. אם משתמשים בטופו קשה ניתן להוסיף חלב סויה עד שתתקבל תערובת נוזלית וסמיכה.


מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחידה.


שופכים לתבנית אפייה מוארכת ומשומנת ואופים בחום בינוני במשך שעה





מתכון לסלט פירות טעים במיוחד
חומרים:

חלק 1 - בחרו מפה את הפירות שאתן הכי אוהבות ורוצות בסלט שלכן (הפירות):


# 3 בננות
# 1 תפוח ירוק
# 1 תפוח אדום
# אשכול ענבים
# 2 קלמנטינות \ תפוזים (מאוד מוסיף להכניס אותם!)
כמובן אם יש רעיון אחר שמוצא חן בעינייכן ונראה לכן שהוא יוסיף לסלט אתן מוזמנות להכניס גם אותו.



חלק 2 - הוסיפו מפה לפי טעמכן האישי (הרוטב):

# תפוזים \ קלמנטינות
# לימון
# מעט סוכר



חלק 3 - השתמשו במה שהכי נוח לכן לעבוד איתו (הכלים):

# קרש חיתוך \ משטח עבודה נוח שאפשר לחתוך עליו
# קערה גדולה
# סכין, כף
# מסחטה שכוללת קערה שניתן להפריד בחלקה התחתון (או מסחטה וקערה נפרדת)



אופן ההכנה:

חלק 1 -

שטפו את כל הפירות וקלפו את הפירות שצריכים לקלף.
חתכו את הפירות (כמובן בלי הגרעינים והחלקים הלא טובים)
לחתיכות קטנות, גדולות או בינוניות - לפי טעמכן האישי.
שימו את כל הפירות בקערה וערבבו בעדינות כדי שפירות כמו בננה למשל לא ימעכו.



חלק 2 -

חתכו את התפוזים \ הקלמנטינות כך שבכל חצי פרי יהיה חצי מכל פלח ופלח
(הניחו את הפרי כך ששני הקודקודים בצדדים וחיתכו באמצע).
סחטו במסחטה רגילה \ חשמלית את החצאים, אני ממליצה שיהיו כמה שיותר פירות כי זה הכי טעים P=
תסחטו גם מעט לימון לנוזל (לפי טעמכן האישי) והוסיפו לקערה מעט סוכר אם אתן רוצות, זה מוסיף המון (:


תערבבו כמובן את הרוטב עם הסלט ותאכלו להנאתכן D;
בתאבון!


מצרכים
חומרים ל-4 מנות:
4 כדורים גדולים של גלידת שוקולד משובחת (אפשר גם שוקולד לבן)
1 כוס שמנת מתוקה לקצפת
1/2 כוס קפה אספרסו חזק
סודה קרה

אופן ההכנה
1. מניחים את הגלידה בכוסות גבוהות.

2. מוסיפים לכל מנה רבע כוס שמנת מתוקה ורבע מהקפה.

3. ממלאים את הכוס בסודה ומגישים מיד.




רכיבים:
170 גרם אגוזי פקאן קלויים (2/3 1 כוסות)
6 כפות סוכר
225 גרם חמאה רכה
½ כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח מנופה
1/8 כפית מלח

½ כוס אבקת סוכר לבזיקה


הוראות הכנה
שמים במיכל מעבד מזון את אגוזי הפקאן עם 2 כפות מהסוכר וטוחנים לפרורים עדינים.
מערבלים בקערת מערבל את החמאה עם יתרת הסוכר (4 כפות) במהירות בינונית לקציפה תפוחה וקלילה. מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח עם המלח, ומוספיפם לתערובת החמאה במהירות נמוכה. מערבבים קלות, רק עד שהתערובת מתאחדת. מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבלים קלות לתערובת אחידה. עוטפים את הבצק בניילון ומקררים במקרר כשעה.
מחממים את התנור לחום נמוך (150°). מעצבים מהבצק בידיים כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ. מניחים את כדורי הבצק בתבניות במרחק מה זה מזה ואופים 20-25 דקות עד שצבע העוגיות זהוב בהיר.
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים. בעוד העוגיות חמות בוזקים עליהן אבקת סוכר בעזרת מסננת...
כל הזכויות לאתר שמורות לבעל האתר ולו בלבד ,אם ראיתם חומר פוגע אנא דווחו לנו ונורידו , האתר נבנה על ידי יו-יו בניית אתרים בחינם כנסו ובנו לכם אתר בחינם שייך ליו-יו אתר פנאי לילדים ונוער האתר שיש בו הכל
דיווח על אתר
משחקים | אתרים לבנות | משפטים לפייסבוק | סרטונים מצחיקים | רקעים | בדיחות | משחקים יפים | משחקי בנות | משחקים לאייפון | משחקים חינם | חיפוש משחקים | משחקים וירטואלים |
משחקי דפדפן | דפי צביעה | עולם הדוגמניות | קונטר סטרייק | אתרים לילדים | 250 משחקים | עולם המשחקים | באבלס | תמונות מצחיקות | סטטוסים לפייסבוק | טריוויה | קטנטנים | 200 משחקים | טיפו משחקים - 365 משחקים |